De gegevens over CKH Advocaten B.V. bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over CKH Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 68443005 het KVK nummer van CKH Advocaten B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 30-03-2017.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;