Alle gegevens over Citius Advocaten bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Citius Advocaten gegevens

Je wil misschien extra informatie over Citius Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 68818661 het KVK nummer van Citius Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-05-2017.