Aan het zoeken extra info over Cirkel Advocaten? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Cirkel Advocaten

Je wil misschien meer weten over Cirkel Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 72214821 het KVK nummer van Cirkel Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-08-2018.