De gegevens over Christine Dahl inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Christine Dahl informatie

Je wil wellicht meer weten over Christine Dahl. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 62309269 het KVK nummer van Christine Dahl is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 29-12-2014.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;