Op zoek naar extra info over Chantal Gielen Advocatuur? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Chantal Gielen Advocatuur

Je wil wellicht extra info over Chantal Gielen Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 61324604 het KVK nummer van Chantal Gielen Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2014.