Alle gegevens over C.H. van den Berg Advocatuur bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over C.H. van den Berg Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 61816795 het KVK nummer van C.H. van den Berg Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 03-11-2014.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;