Aan het zoeken extra informatie over C.G.M. de Groot? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over C.G.M. de Groot

Je wil misschien meer weten over C.G.M. de Groot. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 72219769 het KVK nummer van C.G.M. de Groot is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-08-2018.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;