Op zoek naar meer info over Certius Advocatuur B.V.? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Certius Advocatuur B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 65252160 het KVK nummer van Certius Advocatuur B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 03-02-2016.