Op zoek naar additionele informatie over Causidicus Florum B.V.? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Causidicus Florum B.V. informatie

Je wil misschien meer weten over Causidicus Florum B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 52408450 het KVK nummer van Causidicus Florum B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 30-03-2011.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;