Alle gegevens over Catsman & Lopes Lima Advocaten inzien? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Catsman & Lopes Lima Advocaten informatie

Je wil misschien extra informatie over Catsman & Lopes Lima Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 62500392 het KVK nummer van Catsman & Lopes Lima Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-02-2015.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;