Alle gegevens over Casus Advocatuur bekijken? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Casus Advocatuur data

Je wil misschien meer informatie over Casus Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 64808491 het KVK nummer van Casus Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 23-12-2015.