Op zoek naar meer informatie over Carlo Liefting Beheer B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Carlo Liefting Beheer B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 34312645 het KVK nummer van Carlo Liefting Beheer B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 19-09-2008.