De gegevens over Carlijn Rouwet Advocatuur inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Carlijn Rouwet Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 67632661 het KVK nummer van Carlijn Rouwet Advocatuur is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2017.