Alle data over C.A.C.M. Ficq Advocaat inzien? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over C.A.C.M. Ficq Advocaat. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 34370705 het KVK nummer van C.A.C.M. Ficq Advocaat betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-09-1992.