Aan het zoeken meer info over C. van Ommering t.h.o.d.n. BilancioBudget? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over C. van Ommering t.h.o.d.n. BilancioBudget. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 68017359 het KVK nummer van C. van Ommering t.h.o.d.n. BilancioBudget is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-02-2017.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;