De data over BvR Advocatuur bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

BvR Advocatuur data

Je wil misschien meer weten over BvR Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 64097366 het KVK nummer van BvR Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 09-09-2015.