Alle data over B.V. Rechtspraktijk mr.H.G. van Everdingen inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over B.V. Rechtspraktijk mr.H.G. van Everdingen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 33232387 het KVK nummer van B.V. Rechtspraktijk mr.H.G. van Everdingen betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 28-03-1991.