Op zoek naar additionele informatie over B.V. Klungers Advocaten? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

B.V. Klungers Advocaten data

Je wil wellicht meer weten over B.V. Klungers Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 34249652 het KVK nummer van B.V. Klungers Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 31-05-2006.