De data over Advocatenkantoor Butter inzien? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Advocatenkantoor Butter gegevens

Je wil wellicht meer weten over Advocatenkantoor Butter. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 37156848 het KVK nummer van Advocatenkantoor Butter is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-05-2002.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;