Alle gegevens over Burlet & van de Wijnckel Advocaten bekijken? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Burlet & van de Wijnckel Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 20148166 het KVK nummer van Burlet & van de Wijnckel Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2006.