Alle gegevens over Bureau Schuld en Bewind inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Bureau Schuld en Bewind. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 63415828 het KVK nummer van Bureau Schuld en Bewind is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 06-06-2015.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;