Alle gegevens over Bureau Brandeis B.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Bureau Brandeis B.V. informatie

Je wil wellicht meer weten over Bureau Brandeis B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 58290842 het KVK nummer van Bureau Brandeis B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-2013.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;