De data over Buntsma & Van Dooren Advocaten bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Buntsma & Van Dooren Advocaten informatie

Je wil wellicht meer weten over Buntsma & Van Dooren Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 20147835 het KVK nummer van Buntsma & Van Dooren Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-12-1993.