De gegevens over Mr. M.C. Buntsma Advocaat inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over Mr. M.C. Buntsma Advocaat

Je wil wellicht extra info over Mr. M.C. Buntsma Advocaat. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 20162494 het KVK nummer van Mr. M.C. Buntsma Advocaat is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-04-2006.