Alle data over Bulthuis Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Bulthuis Advocatuur data

Je wil wellicht extra informatie over Bulthuis Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 75088398 het KVK nummer van Bulthuis Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 17-06-2019.