Aan het zoeken additionele informatie over Buisman Advocatuur? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Buisman Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer weten over Buisman Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 51385929 het KVK nummer van Buisman Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-03-1998.