De gegevens over Bugter en Nefkens Advocaten LLP bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over Bugter en Nefkens Advocaten LLP

Je wil wellicht meer informatie over Bugter en Nefkens Advocaten LLP. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 64824497 het KVK nummer van Bugter en Nefkens Advocaten LLP is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2016.