De gegevens over Bruns Strafrechtadvocatuur bekijken? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Bruns Strafrechtadvocatuur gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Bruns Strafrechtadvocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 73443085 het KVK nummer van Bruns Strafrechtadvocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2019.