Aan het zoeken meer informatie over Brunet Advocaten? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Brunet Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 09191908 het KVK nummer van Brunet Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-10-1979.