Aan het zoeken additionele info over Bruin Advocatuur? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over Bruin Advocatuur

Je wil misschien meer weten over Bruin Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 17273036 het KVK nummer van Bruin Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-11-2005.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;