Alle gegevens over Bruggeman Advocatuur bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Bruggeman Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 73291625 het KVK nummer van Bruggeman Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 07-12-2018.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;