Op zoek naar additionele informatie over Brouwer & Brouwer Advocaten? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Brouwer & Brouwer Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 53112172 het KVK nummer van Brouwer & Brouwer Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 08-07-2011.