Op zoek naar additionele info over Brouwer Advocatuur? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Brouwer Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer info over Brouwer Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 67332005 het KVK nummer van Brouwer Advocatuur is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 23-11-2016.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;