De gegevens over Brouns Advocatuur bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over Brouns Advocatuur

Je wil misschien meer weten over Brouns Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 70857059 het KVK nummer van Brouns Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 16-02-2018.