Op zoek naar extra informatie over Brokers Advocaten? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Brokers Advocaten informatie

Je wil misschien meer informatie over Brokers Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 30249467 het KVK nummer van Brokers Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2001.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;