De data over Broekman & Feijen Advocaten bekijken? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Broekman & Feijen Advocaten data

Je wil wellicht meer informatie over Broekman & Feijen Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 32144251 het KVK nummer van Broekman & Feijen Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2009.