Alle gegevens over Broekman Advocaten bekijken? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Broekman Advocaten informatie

Je wil misschien extra info over Broekman Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 32144323 het KVK nummer van Broekman Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-09-2006.