Aan het zoeken extra info over Broekhuysen Ventures Praktijk B.V.? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Broekhuysen Ventures Praktijk B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Broekhuysen Ventures Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 34291173 het KVK nummer van Broekhuysen Ventures Praktijk B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 28-12-2007.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;