Op zoek naar meer info over Broekhoven Advocatuur? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over Broekhoven Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 59970790 het KVK nummer van Broekhoven Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-02-2014.