Op zoek naar additionele informatie over Broeders Advocaat? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Broeders Advocaat informatie

Je wil wellicht extra informatie over Broeders Advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 30282722 het KVK nummer van Broeders Advocaat betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 15-02-2010.