De gegevens over Britta Böhler inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over Britta Böhler

Je wil wellicht meer weten over Britta Böhler. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 62637916 het KVK nummer van Britta Böhler betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2014.