Alle data over Bridge Advocaten & Mediators inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Bridge Advocaten & Mediators. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 70202427 het KVK nummer van Bridge Advocaten & Mediators betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2017.