Alle gegevens over Bres Advocaten inzien? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Bres Advocaten informatie

Je wil wellicht meer info over Bres Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 54352053 het KVK nummer van Bres Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2012.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;