Alle data over Breitschaft Advocatuur inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Breitschaft Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 55293026 het KVK nummer van Breitschaft Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 10-05-2012.