Aan het zoeken extra informatie over Brederije Advocatenpraktijk B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Brederije Advocatenpraktijk B.V. gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Brederije Advocatenpraktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 27339224 het KVK nummer van Brederije Advocatenpraktijk B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 11-03-2009.