De data over Brauer Advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Brauer Advocaten informatie

Je wil misschien meer weten over Brauer Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 14110593 het KVK nummer van Brauer Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-04-1981.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;