Op zoek naar meer informatie over Brasseur Advocatuur? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Brasseur Advocatuur informatie

Je wil misschien meer weten over Brasseur Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 27160204 het KVK nummer van Brasseur Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 21-06-1996.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;