De data over BRAM Advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

BRAM Advocaten gegevens

Je wil misschien meer weten over BRAM Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 68022204 het KVK nummer van BRAM Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 14-02-2017.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;