Alle data over Braams Praktijk B.V. bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Braams Praktijk B.V. data

Je wil misschien meer weten over Braams Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 27255601 het KVK nummer van Braams Praktijk B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 30-12-1996.