Alle data over Bouwhuis Advocatuur inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Bouwhuis Advocatuur informatie

Je wil misschien meer info over Bouwhuis Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 69907692 het KVK nummer van Bouwhuis Advocatuur is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-11-2017.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;